DSCF0293Suntem foarte aproape de începerea noului an școlar, moment important pentru părinți și copii. Elevii își pregătesc ghiozdanul cu cărți, caiete, rechizite, părinții le pregătesc uniformele și se străduie  să nu le lipsească nimic.

Dar pentru ca totul să înceapă într-o atmosferă de bună dispoziție și drag, direcțiunea școlii Gimnaziale Vulcan, reprezentată de domnul director Marius Adrian DODA și de doamna director adjunct Anișoara COLȚEA, s-a străduit și a reușit să facă ca și școala să arate bine. Pentru acest lucru pe tot timpul verii s-au executat lucrări de modernizare prin montare de parchet nou, a fost achizitionat mobilier nou și modern pentru biblioteca școlii, igienizare în sălile de clasă și grupurile sanitare ale şcolii. La intrarea elevilor a fost montat pavaj nou și modern.

Nici Școala Primară Mina 1 Mai, nu a rămas nemodernizată. Încă de la intrarea în curtea instituției se poate observa noua poartă din fier forjat. Cladirii i-au fost montate jgheaburi noi și a fost proaspăt zugrăvită .

Nu rămâne decât să vină clipa revederii în noul an școlar, emoții mari având boboceii din clasa pregătitoare precum și cei din clasa a VIII-a pe care-i așteaptă un an plin de simulări și examene.

Deschiderea oficială va avea loc luni 14.09.2015, după următorul program :

–         Școala Primară Mina 1 Mai – ora 08.30

–         Școala Gimnazială Vulcan (inclusiv clasele pregătitoare) – ora 11.30

Vă așteptăm cu drag !

 [flagallery gid=7]