DSCF6341Școala Gimnazială Vulcan, reprezentată de conducerea școlii în persoana domnului director Marius-Adrian DODA și a doamnei director adjunct Anișoara COLȚEA, a organizat în data de 21.02.2014 “Ziua porților deschise”, zeci de oaspeți trecând pragul unității pentru a vedea care sunt condițiile de desfășurare a clasei pregătitoare.

Au fost puse la dispoziția celor interesați informații referitoare la locul de desfășurare a activităților claselor pregătitoare, la organizarea și dotarea spațiului școlar, activități cu elevii etc. Gazdele au pregătit, pentru cei interesați de oferta școlii, pliante ce conțin informații privind înscrierea în învățământul primar, dar și informații despre unitatea și activitățile instituției.

Feedbackul oaspeților a fost unul pozitiv, viitorii școlari integrându-se cu succes în mijlocul colegilor lor mai mari.

Programul a început la ora 9.00 și s-a încheiat la ora 12.00. Cu bucurie, preșcolarii de la grupele albinuțelor și fluturașilor au pregătit copiilor oaspeți câteva surprize la care ei au răspuns foarte bine, împrietenindu-se și desfășurând activități specifice vârstei, împreună.

”Sperăm ca în toamnă preșcolarii să pășească cu drag ca elevi ai școlii noastre, cei mici au fost încântați, atmosfera a fost una foarte plăcută, au făcut cunoștință cu copiii din clasa zero, cu care au lucrat și cu care au desfășurat diverse activități”, au declarat doamnele profesor Mihaela Codleanu și Mihaela Gabrian.

 Galeria foto a acestei activități o puteți viziona dând click AICI !