20160912_083638În prezența conducerii școlii reprezentată de dl. director Marius-Adrian DODA și a dnei. director adjunct Nicoleta OPREA, a primarului comunei dl. Gheorghe CĂLBUREAN, a reprezentantului Inspectoratului Școlar Județean, dna. inspector prof. Angela CARP, școlile din comuna Vulcan si din satul Colonia 1 Mai şi-au deschis azi porţile.

Emoţionaţi, elevi, părinţi şi bunici au luat drumul unităţilor de învăţământ unde au asistat la festivităţile de deschidere a noului an şcolar. Elevii au trecut, pragul instituţiilor de învăţământ, unii bucuroşi de reîntâlnirea cu colegii, alţii morocănoşi că s-a terminat vacanţa, iar alţii emoţionaţi de perioada care îi aşteaptă, cu toţii s-au aliniat la careu şi au asistat la ceremoniile de început de an şcolar.

Cei mai emoţionaţi au fost, de departe, micuţii pentru care clopoţelul a sunat pentru prima dată astăzi: cei care abia au intrat în clasa pregătitoare. Însoţiţi de părinţi şi bunici, cu ghiozdanele în spate şi buchetele de flori în braţe, copiii au trecut pentru prima data pragul şcolii în care în vor petrece următorii ani. Au auzit despre şcoală, teme sau abecedar doar din poveştile fraţilor mai mari sau ale părinţilor, însă deja se arată încântaţi de ceea ce îi aşteaptă. Micuţii au fost nerăbdători să o cunoască pe doamna învăţătoare şi să îşi cunoască viitorul coleg de bancă.

La rândul lor, părinţii sau bunicii au cuprinşi de emoţie şi nostalgie.
Şi pentru cei de clasa a cincea anul şcolar începe cu emoţii: i-au spus “La revedere” doamnei învăţătoare şi au trecut la o nouă etapă. Îi aşteaptă un nou început, profesori, materii noi şi un alt sistem de notare.

Cu emotii sau fără, toti au un punct comun: au pășit în școli proaspăt renovate, cu mobilier innoit, parchet nou și asta pentru ca atmosfera si buna dispoziție să se simtă peste tot.

Conducerea școlii împreună cu colectivul Școlilor Gimnaziale Vulcan și Primare Colonia 1 Mai, urează bun venit la școală, succes la învățătură tuturor elevilor și le doresc acestora precum și părinților sănătate și putere de muncă pentru un nou an școlar pe care-l dorim cel puțin cu aceleași realizări ca cel care a trecut.

Pentru galeria foto, dați click AICI !